Metal Madness 2019

Ryhmänäyttely

Street level photography- Centre for creative photography/Skotlanti

Kaamos kissat 2019

Valopylväät/Oikokatu/Jyväskylä


SILKOHAPSET 2019

Galleria Ratamo

MIND 2018

Ryhmänäyttely

Kauppakatu19, Pop-up Galleria

Sarja on myynnissä kokonaisena tai yksittäisinä tauluina.  Kysy lisätietoja.

VAJAA2017

Ryhmänäyttely

Keski-Suomen Aluenäyttely/Galleria Ratamo

"Ei sen väliä kumpi on, kunhan on terve. Ja tervehän tyttö on! Poissa pysyvät koliikki, sitkeä sammas ja korvatulehduskierre. Kirkkaat silmät tuikkivat veikeästi, kun tyttö hymyilee… pieni hymykuoppa poskessa sulattaa isän sydämen ja kikatus saa äidin pakahtumaan onnesta. - Äiti, tapailee nyytti ja peittää korvansa, kun lähistöllä kolahtaa. - Pois, puristaa piltti huulensa tiukkaan kiinni, kun uusia makuja löytyy lautaselta. - Ei, itkee pieni, kun joku naurahtaa liian lujaa. Ja me odotamme… odotamme ensimmäistä lausetta. Odotamme, että vaipat jäävät. Odotamme, että hienosti riviin järjestyvät kynät piirtäisivät kauniita kaaria ja sekaista suttua – vaikka seiniin, kunhan vain piirtyisi jotain, jonnekin... Odotamme, että pienien sormien sotilaalliseen riviin järjestämät lelut tempaantuisivat samoissa käsissä keskinäiseen leikkiin mielikuvitusmaan hurjissa sateenkaarenväreissä. Vaan arki on paikallaan ja me eksyksissä sen keskellä, kuin lumipyryssä keskellä kesää. Kun tytär on viisi, meidät vapautetaan odotuksen taakasta. Annamme odotuksemme ja toiveemme tyttäremme käsiin. Luomme tytölle mahdollisuuden tutustua maailmaan rohkeana – vapaana odotuksista, avoimena uudelle, kun hän on itse siihen valmis. Älyllinen kehitysvamma ei tee kenestäkään tyhmää, autismikirjo ei sulje elämää pois. Viisaus asuu empatiassa, elämänilo kokemuksissa. Tulevaisuus ei ole vajaa meistä kenellekään, kunhan vain olemme avoimia elämälle, hyväksymme erilaisuuden haasteet ja kohtaamme maailman sydän auki. Ole utelias, rohkea, iloinen ja aito – niin on tyttärenikin. "

Sarja on myynnissä! Kysy lisää sähköpostilla tai soittamalla.

Koko 29,7X42 (A3)

Metalliprintti on minimalistisen sisustuksen elegantti katseenvangitsija. Metalliprintin painatuspinta on tasainen ja satiininvalkoinen, mikä tekee metallista täydellisen pohjan rikkaille väreille ja tarkoille yksityiskohdille. Lopputulos on hyvin valokuvamainen, ja näyttää kauniilta sellaisenaan, ilman kehyksiä. Upea lopputulos, yhdistettynä metallin kestävyyteen.

LÄHIÖLAPSET 2016/2017

Ryhmänäyttely

Yhdessä Koettua, Suomi 100vuotta- osa ohjelma/Finlandia talo, Galleria Hoppa, Annantalo, Puuvilla Galleria, Pääkirjasto Metso, Kuopion Pääkirjasto

Using Format